Gala voor het Kind 2018

START
31
May 2018
At Midnight CEST
END
07
June 2018
11:00 PM CEST

Gala voor het Kind 2018

Op donderdag 7 juni 2018 vind in Studio 21 het Gala voor het Kind plaats. Onderdeel van de avond is o.a. een stille veiling. De veilingitems zijn op deze pagina te vinden. Meebieden is ook mogelijk als u niet aanwezig bent tijdens het Gala voor het Kind, maar het is nog leuker en spannender als u in Studio 21 aanwezig bent. Kijk op www.galavoorhetkind.nl voor alle info.

De opbrengst van het Gala voor het Kind is bestemd voor de goede doelen FC Utrecht Maatschappelijk, het Kinderbrandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis en Stichting Heartbeat. Uiteraard om er kind gerelateerde activiteiten van te ontplooien. Alle biedingen zijn excl. btw.


About Gala voor het Kind

Gala voor het Kind is een initiatief van een aantal ondernemers die zich samen inzetten voor goede doelen met het kind als middelpunt. In mei 2021 wordt het Gala voor het Kind gehouden en is de opbrengst bestemd voor De Magische Speelgoedwinkel, FC Utrecht Maatschappelijk en IT4Kids. Op zondag 26 april vindt er een extra event plaats live op social media vanuit Stadion Galgenwaard om ondernemers in deze moeilijke tijd een steuntje in de rug te bieden.

Learn More