MANT Űrtábori póló

Mant polorendeles 0613 nyomasminta s550
START
11
November 2014
11:00 AM CET
END
30
November 2014
04:00 PM CET
RAISED
€5.00
GOAL €100.00
5.0% To Goal

About Our Auction

Űrtábori pólókat ajánlunk árverésre korábbi űrtáborozók és MANT-tagok részére. A pólók korábbi táborokból megmaradt, nem használt darabok.

A MANT a korábbi években is lehetővé tette külhoni magyar diákok kedvezményes táborozását, azonban a határon túli magyar iskolák anyagi helyzete a díj 50%-ának kifizetését is egyre kevésbé teszi lehetővé. A befolyt összegből egy határon túli magyar diák űrtábori részvételét támogatjuk.


About Magyar Asztronautikai Társaság

A MANT 1994 óta rendezi meg az űrtábort az űrkutatás iránt érdeklődő fiataloknak. Az egyhetes tábor során a résztvevők találkozhatnak magyar űrkutatókkal, bővíthetik az űrtevékenységgel kapcsolatos ismereteiket, és különleges programokon vehetnek részt. A korábbi évek űrtáboraiból megmaradt pólók, illetve egyéb felajánlott tárgyak árveréséből befolyt összegeket az űrtáborba már hagyományosan meghívott külhoni magyar diák(ok) táborozására fordítjuk.

A költségmentes aukció érdekében használt, elsősorban nonprofit szervezetek részére kialakított külföldi, angol nyelvű portálon sajnos nem választható pénznem a forint, ezért a licit euróban (€) folyik és az elért árat 300 Ft/€ árfolyamon számítjuk át forintra.

Learn More