Unieke paashaas t.v.v. vluchtelingen Oekraïne

Ladies' Circle 11 Halle
START
07
March 2022
08:00 PM CET
END
31
March 2022
08:00 PM CEST

About Our Auction

In samenwerking met de artisanale topchocolatier Praleen zijn we bijzonder trots om deze veiling te organiseren ten voordele van hulporganisaties die ondersteuning bieden aan vluchtelingen uit Oekraïne.
Praleen creëerde speciaal voor deze actie een unieke paashaas van 90 cm groot.

Behalve deze veiling, verkoopt Ladies' Circle Halle ook paaschocolade ten voordele van het lokale goede doel Kinderboerderij Levenslust vzw en bieden we ook de mogelijkheid om paaschocolade te schenken aan vluchtelingen uit Oekraïne. Ladies' Circle Halle verdeelt de pakketjes bij opvanginitiatieven, de opbrengst van de verkoop gaat naar hulp- en opvangorganisaties.
Meer info en bestellen kan via www.lc11.be


About Ladies' Circle 11 Halle

Ladies' Circle Halle is een service club voor jonge vrouwen die zich onder het motto 'Friendship and service' inzet om fondsen te verwerven voor lokale goede doelen.

Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies' Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 45 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring? Aarzel niet en contacteer de Ladies van Halle via LC11@ladiescircle.be!

Learn More