UBN HeartGolf 2019

START
01
June 2019
06:00 PM CEST
END
20
June 2019
10:00 PM CEST

UBN HeartGolf 2019

Stichting Bladt Charity en Stichting Heartbeat organiseren op donderdag 20 juni 2019 UBN HeartGolf GOES CARRIBEAN op de prachtige golfbaan Golfcentrum de Batouwe in Zoelen. Op een steenworp afstand van Tiel vindt u de prachtige A-status 27-holes golfbaan met aparte 9-holes PAR 3 en 4 baan en uitgebreide trainingsfaciliteiten.

Het complex ademt weldaad en rust uit. Samen met een aantal bestaande bosgebieden langs het kanaal, dragen brede bosstroken bij aan de landelijke inpassing. Met de grote fruitboomgaarden, die in het voorjaar prachtig in bloei staan, zorgen uitdagende waterpartijen en glooiende hellingen voor een parkachtig en breed opgezet landschap. Laat u verrassen!

UBN HeartGolf bestaat uit een gevarieerd programma dat in het teken staat van sportiviteit, veel gezelligheid én het verbreden van het netwerk. Het golfen op deze baan is een top belevenis, maar nog meer dan voorgaande jaren ligt de nadruk op gezelligheid, eten en drinken. Dit wordt ons eerste preuvenement, waar ook gegolft wordt.

Naast de veiling en loterij tijdens de avond, wordt er ook een stille veiling gehouden. Bied mee en win een van de unieke veilingitems.

#heartbeat
#ubn
#ubnheartgolf
#restaurantdebatouwe
#golfcentrumdebatouwe


About UBN HeartGolf

Stichting Bladt Charity en Stichting Heartbeat organiseren jaarlijks UBN HeartGolf.

UBN HeartGolf bestaat uit een gevarieerd programma dat in het teken staat van sportiviteit, veel gezelligheid én het verbreden van het netwerk.

Learn MoreLive Event Information

Tijdens UBN HeartGolf GOES CARRIBEAN zullen een aantal van de veilingitems in de baan en in de avond geveild worden.