Banner hartekind 01

Hartekind Gala 2020

9e7047b173b92f001f8c5e2e1f0f0378 00008888 s550
START
13
January 2020
05:00 PM CET
END
14
February 2020
09:30 PM CET

Hartekind Gala 2020

Op 14 februari 2020 is het zover: de derde editie van het Hartekind Gala. Dit jaar in de Fokker Terminal in Den Haag en met het speciale thema ‘Recht uit het hart’. Naast een prachtig programma staat het financieren van een specifiek onderzoek centraal. Het programma wordt geleid door Ruben Nicolai, The Hartekind Song wordt gelanceerd en er zijn prachtige optredens in een ‘love concert’ van ZO! Gospel Choir. Daarnaast zijn er verschillende gast artiesten, zoals Martijn Fischer, Niels Geusebroek, Shirma Rouse en PRFCT5 met Michael van Praag. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest!

Onderdeel van het Hartekind Gala 2020 is een stille veiling, waar u online kunt bieden. Maak op deze site een account aan. Als u naar het Hartekind Gala komt, is het handig dat u alvast een account heeft gemaakt. Vervolgens kunt u bieden op de items. U kunt een gewoon bod (Exact bid) doen of een proxy bod instellen tot een bepaald bedrag. Als u dan overboden wordt, wordt er automatisch voor u geboden totdat uw bovengrens gehaald is.


About Stichting Hartekind

Ieder jaar worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. Dat zijn er heel erg veel. De hartafwijking is zelfs de meest voorkomende aangeboren afwijking die er is!

Nog geen 50 jaar geleden overleden bijna alle kinderen met een aangeboren hartafwijking en werd maar een heel klein percentage volwassen. Sindsdien hebben de behandelmogelijkheden een enorme vlucht genomen. Dit heeft ertoe geleid dat tegenwoordig meer dan 90% van alle kinderen met een aangeboren hartafwijking volwassen wordt. In Nederland leven er momenteel meer dan 25.000 kinderen en even zoveel volwassenen met een aangeboren hartafwijking.

Ondanks de geweldige stappen die gezet zijn de afgelopen 50 jaar zijn we er nog lang niet. Kinderen met een aangeboren hartafwijking moeten een normaal en gezond leven kunnen leiden en voor dat dat zo ver is, is er nog veel werk te verzetten. De artsen moeten complicaties, restafwijkingen, hartritmestoornissen, hartfalen, hersenschade en ontwikkelingsproblemen veel beter leren begrijpen, behandelen en voorkomen. En hiervoor is onderzoek nodig!

Stichting Hartekind is in 2008 opgericht door ouders vanuit de patiëntenvereniging aangeboren hartafwijkingen http://www.aangeborenhartafwijking.nl/ om dit levensbelangrijk onderzoek te financieren.

Meer informatie over Stichting Hartekind: https://www.hartekind.nl

Learn MoreLive Event Information

Tijdens het Hartekind Gala op vrijdag 14 februari 2020 zal de veilingmeester een aantal items uit de online veiling halen en u live de kans geven tegen elkaar op te bieden. Deze items sluiten dus na de openbare veiling en kunt u online niet meer op bieden.