Terberg Gala voor het Kind 2022 banner image

Terberg Gala voor het Kind 2022

Gala voor het Kind
START
17
March 2022
09:00 PM CET
END
31
March 2022
10:33 PM CEST

Terberg Gala voor het Kind 2022

Op donderdag 31 maart 2022 wordt in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen het Terberg Gala voor het Kind gehouden. In de schitterende Kurzaal, ook wel één van de mooiste balzalen van Europa genoemd, ontvangen we u voor een show vol grandeur.

Ruim 40 artiesten, bestaande uit dansers, live muzikanten en solisten, vormen de cast van een zeer gevarieerde show waarin de vedetten uit het verleden, die ooit optraden in het Kurhaus, zoals Edith Piaf, Marlène Dietrich, Josephine Baker, Ramses Shaffy, Liesbeth List en natuurlijk de Rolling Stones voorbij komen. Daarnaast wordt er repertoire van Beyoncé, Jennifer Lopez, Michael Jackson, maar ook Tina Turner en Aretha Franklin vertolkt.

Kortom, een grootse happening met ruim 400 oogverblindende kostuums. Een show van internationale allure, maar wel met een Hollands hart. Tijdens en voorafgaand aan het gala zal er uiteraard ook een veiling plaatsvinden voor de goede doelen, Stichting Voor Het Kind, BLADT Charity en Stichting Heartbeat.


About Gala voor het Kind

Gala voor het Kind is een fondsenwervende activiteit van Stichting voor het Kind in samenwerking met en voor Stichting Heartbeat en Stichting BLADT Charity.

U kunt meedoen aan de stille veiling en een bieding uitbrengen. Enkele items zullen tijdens het Gala voor het Kind live geveild worden.

Meer informatie: www.galavoorhetkind.nl

Learn More


SponsorsLive Event Information

Een aantal items zal tijdens het Gala voor het Kind live op het podium geveild. De Openbare Veiling staat tijdens het Gala voor het Kind onder leiding van Jeroen Paul Nijmeijer. Veilingmeester JP zorgt voor interactief spektakel in een hoog tempo, met ruimte voor ontspanning en humor. U kunt uiteraard al bieden op de veilingitems. Bent u niet aanwezig tijdens het gala, maar heeft u wel interesse voor een van de veilingitems, laat het dan even weten via info@stichtingvoorhetkind.nl, zodat we uw bod mee kunnen nemen.