Cină în vagonul salon al Mocăniței Sibiu - Agnita

START
01
August 2019
10:00 AM EEST
END
31
August 2019
07:00 PM EEST

About Our Auction

O cină altfel! Într-un vagon de cale ferată îngustă, vechi de peste un secol, o masă de 10 locuri așteaptă gurmanzii dornici de a lua parte la o cină într-un mediu de clasă al sfârșitului de secol 19.

Cina este organizată de către voluntarii asociației Prietenii Mocăniței, în parteneriat cu restaurantul Syndicat Gourmet din Sibiu, iar meniul este preparat de către renumitul Chef Bebeșelea, cu ingrediente proaspete procurate din satele de pe traseul Mocăniței. Masa se va servi în superbul vagon-salon al Mocăniței, produs în anul 1880 în Elveția. Cina va avea loc sâmbătă, 17 august, începând cu ora 19:00, în mijlocul naturii, între stațiile Cornățel și Hosman.

Acțiunea este o strângere de fonduri pentru proiectul de revitalizare a Mocăniței dintre Sibiu și Agnita. Proiectul își propune reparația și repunerea în circulație a cât mai multor kilometri de linie, dar și restaurarea vagoanelor și a locomotivelor originale, și este demarat și implementat exclusiv de către voluntari.

Pentru a vedea locurile din vagon și a licita pentru ele, apăsați butonul verde "View All Items".


About Asociația "Prietenii Mocăniței"

Asociația "Prietenii Mocăniței" este formată din voluntari care se ocupă, încă din anul 2008, de conservarea și restaurarea căii ferate înguste Sibiu - Agnita.

Până acum am reparat 7 km de linie, un vagon de călători, 4 clădiri și organizăm ocazional trenuri de epocă cu o locomotivă cu abur închiriată. În prezent strângem fonduri pentru achiziționarea primei noastre locomotive, astfel încât să putem organiza mai des trenuri turistice. Unul dintre evenimentele campaniei de strângere de fonduri este și această cină în vagonul-salon al Mocăniței.

Learn More